Η Εταιρία μας συνεργάζεται με πολλές δυναμικές και επώνυμες στον Ελλαδικό χωρο Εταιρίες σε διάφορα Γεωργικά Μηχανήμετα όπως: Αροτρα Ψεκαστκά Φρέζες Σκαλιστήρια Τουρμπίνες Γκάμα από ανταλλακτικά σε ότι έχει να κάνει με τον Αγρότη.

Αγροτική έκθεση Μεσολόγγι. Το παρών και στην έδρα μας έδωσε η Εταιρία μας εκθέτοντας τα πιο σημαντικά εργαλεία για την περιοχή , κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού.

Αγροτική Έκθεση Λαμίας Η εταιρία μας απο τα πρώτα βήματα της μέχρι και σήμερα στον Νομό Φθιώτιδας , και αυτό χάρη στις συνεχόμενες εκθέσεις. Τα Μηχανήματα Ισοπέδωτής Λειζερ κέρδισαν εντυπώσεις και έπειτα οι Δισκοσβαρνες .

Αγροτική Έκθεση Πύργου. Η εταιρία μας απο τα πρώτα βήματα της μέχρι και σήμερα έχει μια συγγενική σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης με τους Νομούς Ηλείας και Αχαίας, και αυτό χάρη στις συνεχόμενες εκθέσεις στον Πύργο και έπειτα στην Χαλανδρίτσα Πατρών.

Αγροτική Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία μας εκτός απο την Δυτική Ελλάδα ως εδρα της, έχει εξαπλωθεί σε όλα την επικράτεια χάρη των εκθέσεων και των διαφημίσεων της. Χάρη στην ποιότητα κ κερδίζει επάξια το αγοραστικό κοινό της.

GDPR | Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων. Έντυπο ενημέρωσης της επιχείρησης ΔΗΜ. ΣΟΡΟΓΚΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ (εφεξής «Εταιρία») και του sorogas.com (εφεξής «Ιστοσελίδα») για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τη σχετική Ελληνική Νομοθεσία.

Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας που βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση www.sorogas.com (εφ’ εξής «Ιστοσελίδα») από την επιχείρηση ΔΗΜ. ΣΟΡΟΓΚΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ (εφ’ εξής «Εταιρεία»).

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΟΡΟΓΚΑΣ - Ποιοτικά και Υπεύθυνα δίπλα στον Αγρότη

Η εταιρεία ΔΗΜ. ΣΟΡΟΓΚΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ δραστηριοποιείται στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων από το 1968, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένες σειρές από ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα.